За нас

За нас

Здравейте!

 

Благодаря за интереса! :)

 

Обичам работата си като Рекрутър и неусетно вече повече от 10 година продължава да ме зарежда и вдъхновява.

 

Бързам да ви представя нещо, което създадах с много старание, което е изключително полезно за мен в работата ми и в което се надявам и вие да откриете полза.

 

С голямо вълнение ви представям Първият Дизайнерски Рекрутмънт Планер, създаден специално за вас рекрутъри с много внимание, за да улесни ежедневните ви задачи, да подобри ефективността ви и да ви зареди с голяма доза мотивация и удовлетворение!

 

За времето до сега съм се сблъсквала с различни казуси и ситуации, но смятам, че няма задача, която да не може да бъде решена...особено ако си водиш ефективно записки. Използвам планери и те улесняват живота ми и всекидневния поток от информация, с която ние рекрутърите работим. 

В течение на времето започнах да си съставям определен тип таблици, темплейти и списъци, които са ми в помощ ежедневно.


И понеже така и не откривах перфектния планер за мен, реших да си го направя. Първо за себе си, а в последствие реших да споделя и с вас. 

 

Ако си мислиш "Планер в този дигитален свят?!" Всъщност писането на ръка развива креативността, спомага за по-добро усвояване на информация и въздейства благоприятно на паметта. А когато всичко важно е пред теб, поднесено по един цветен и красив начин - новите идеи са гарантирани.

 

Планерът е вдъхновение за мотивация, създаден на база система за подобряване на ефективността и улеснява приоритизирането и разрешаването на многообразните ни задачи. Всяка страничка е създадена с много внимание и старание. Уверете се сами.

 

А ако се чудите какво да подарите на някой приятел рекрутър: Recruity Box нашите кутии са перфектния избор. В тях ще откриете RecruityBook Планер, готина HR чаша, допъллнителни изненади и разбира се една от красивите ни Recruitment свещи, който вървят като подарък към всеки планер, създадени съвместно с нашите приятели от социално предпиятие Каритас.

 

Продължавайте да вършите това, което обичате...с едно улеснение под ръка!

 

Поздрави,

Звезда Йорданова

 

ВАЖНО: RecruityBook както и всички отделни части от планера, както и дизайн на свещи, чаши и кутии са обект на авторско право и са изключителна собственост на Recruity Book ЕООД. Всякакво копиране, възпроизвеждане, разпространение, както и всяка друга употреба, освен личната, без предварително писмено разрешение от собственика, са забранени и се считат за нарушение на правата за интелектуална собственост по смисъла на ЗАПСП.
Всички права запазени 2021 © Copyright - www.recruitybook.com